top of page
Szerző képeBau Dekor

Érvek az ultrakönnyű CERAMIN ásványkompozit burkolólapok mellett a márvánnyal szemben


Egy fürdőszoba burkolatával szemben igen sok követelményt támasztunk. Legyen vízálló, strapabíró, könnyen tisztítható és mindenekfelett lélegzetelállítóan elegáns. Korábban a márvány bizonyult a legjobb megoldásnak, de magas ára, nehéz súlya megnehezítette a kivitelezést a megrendelő és a kivitelező oldaláról is.

A porcelán megjelenésével – ami megjelenésében utánozni tudja a márványt – lépéselőnybe került mindenki. Az otthontulajdonosoknak alacsonyabb kiadást, a burkolóknak pedig kevesebb fizikai erőkifejtést biztosított. Lerakása azonban kiemelt odafigyelést és sok aprólékos munkát igényel.


Az ultrakönnyű CERAMIN ásványkompozit burkolólapok megjelenésével azonban egy új dimenzió nyílt a burkolás világában. A nagy táblás kiszerelésű, vékony és „pehelykönnyű” lapok egyes modelljei elérhető áron adják vissza a márványhatást, miközben a kivitelezőknek megadják a könnyű, gyors és fizikailag kevésbé megterhelő munka élményét.

Nézzük meg, milyen érvek szólnak az ultrakönnyű CERAMIN ásványkompozit burkolólapok mellett!


1# Könnyű lerakás

A CERAMIN lapok lerakásához öt egyszerű eszközre van csupán szükség: fogazott glettvas, vízmérték, sniccer, mérőszalag, ragasztó.

A vékony lapok a lepattanás és deformálódás veszélye nélkül sniccerrel méretre vághatók.

Fürdőszobában, portalanított és zsírtalanított sík és sérülésmentes felületre a már meglévő burkolatra (falra és padlóra) gyorsan felragasztható.

Megalock illesztési rendszere lehetővé teszi a villámgyors munkát.



2# Vékony és törhetetlen

Ezt a két tulajdonságot gyúrták össze a CERAMIN burkolatokba. Az ultravékony lapok mozgatása szinte gyerekjáték, mégis olyan masszív és erős a szerkezete, hogy gyakorlatilag törhetetlen. Rendkívül magas a kopásállóságuk.


3# Márvány megjelenés

A CERAMIN 57604 Carrara White lapok például úgy néznek ki, mint az a népszerű márványtípus, amelyet a fejedben elképzelsz! Bármilyen típusú márványnak nézhet ki – vagy bármilyen más kőnek. Ez rugalmasságot biztosít az otthonunkban alkalmazott megjelenés terén a költségek töredékével és könnyebb telepítéssel karöltve.


4# Sosem megy ki a divatból

A márvány egy olyan építőanyag, ami sohasem megy ki a divatból.

Mivel egyes CERAMIN minták tökéletesen utánozzák a márvány küllemét, szépsége örökre megmarad.

A burkolat anyagválasztása a divatirányzatok és az átmeneti trendek aknaterülete.

A divatjamúlt, ósdi megjelenés körülbelül 10 év alatt súlyosan befolyásolhatja egy otthon (pl. fürdőszoba) eladási értékét, míg a tartós és elegáns megjelenés lehetővé teszi, hogy az ingatlanért magasabb árat kérhess.


5# Kevesebb illesztés

A CERAMIN burkolólapok nagy táblás kiszerelésüknek köszönhetően jóval nagyobb felületeket lefednek, mint például a porcelán.

A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy minimálisra csökkenthető a kivitelezési idő, ezáltal a költségek is. A munkát tovább egyszerűsítik a lapokba beépített mikrofugák, hiszen így a fugázás folyamata is kihagyható. Ennek az előnyét az otthontulajdonosok is élvezik, hiszen végtelenül leegyszerűsíti a fürdőszobai burkolatok tisztítását.


6# Költséghatékonyság

A márvány hatású CERAMIN burkolólapok jóval olcsóbbak, mint a márvány, de ugyanazt a megjelenést érheted el velük.

Tökéletesen utánozza a kő megjelenését, anélkül, hogy az anyagköltség és a megnövekedett munkaerő többszörös költséggel járna.


Élvezd Te is a CERAMIN burkolatok magas minőségét és elegáns megjelenését otthonodban!


https://www.baudekor.hu/ceraminspcburkolat

59 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page