top of page

A legjobb padlók az ingatlan értékének növelésére

Bár a lakásfelújítás eredményét az esetek többségében maguk a tulajdonosok élvezik, azonban lakáseladást megelőzően is érdemes megfontolni, hogy felfrissítsük-e a berendezést.

Ha úgy alakul az élethelyzet, hogy új lakásba szeretnénk költözni, számos dilemma ütheti fel a fejét a régivel kapcsolatban.

Az első kérdés általában, hogy érdemes-e felújítani az ingatlant, hiszen nagy eséllyel az új lakók is szeretnék majd saját ízlásük szerint formálni új otthonukat.

Sokáig úgy gondolták, hogy felesleges komolyabb költséget fordítani az eladásra szánt ingatlanok felújítására, de ez az elmélet már jócskán megdőlt.

Az ingatlanpiaci szakértők szerint egy tiszta, felújított, újnak ható ingatlan piaci értéke 10-20 %-kal is nagyobb lehet, mint egy lelakott lakásé.

A jelenlegi ingatlanárak tekintetében ez olyan extra haszon, amiről kár lenne lemondani.Mielőtt azonban teljes körű felújításba vágnád a fejszédet, végezz egy alapos kalkulációt azzal kapcsolatosan, melyek lennének azok a beruházások, amelyek meg is térülnének!

Cikkünkben a legjobb padlóburkolatokat mutatjuk be, amelyek garantáltan megnövelik ingatlanod piaci értékét.


Mikor érdemes felújítani a padlóburkolatokat?

Függetlenül attól, hogy lakásodat gyorsan vagy csak évekkel később szeretnéd értékesíteni, itt az ideje megtervezni, milyen felújítások és frissítések lehetnek hasznosak a lakás értékének növeléséhez.

A legrosszabb, ami egy felújítás során történhet, hogy bár sok pénzt és energiát fektetsz a munkába, de nem tudod élvezni annak az eredményét vagy egyszerűen csak nem térül meg a befektetett energia.

Annak érdekében, hogy ez veled ne történhessen meg, megmutatjuk, melyek azok a padlóburkolatok, amelyek garantáltan meghozzák a várt eredményt és az értéknövekedést.

Szakértők szerint a belső terek tisztasága és világossága elősegíti az ingatlan könnyebb eladását.

Hasonlóképpen igaz ez a padlóburkolatokra is, emellett a kiváló minőség szinte minden esetben prioritást élvez.Ezért kezdd a lakásfelújítást a padlóburkolat cserélésével!

A lakásmarketing és home staging szolgáltatásoknak köszönhetően, a legtöbb lakás szinte azonnal vagy pár napon belül elkel, miután felkerül a hirdető portálokra.

A vevő, különösen a millenniumi generáció olyan otthonra vágyik, amibe első látásra beleszeret, és amin nem kell komolyabb átalakításokat végezni. Adott esetben a vevők még arra is hajlandók, hogy drágább árat fizessenek a gyorsabb beköltözés reményében.


A falak tisztasági festése alapvető feladat, amikor ingatlant szeretnénk eladni, de mi a helyzet a padlóval? A padlók állapota szintén prioritást élvez, amennyiben nincs rendben, kopott, sérült, esetleg kifakult, azonnal szembetűnik az első vevőnek.

Ha nálad is ez a helyzet áll fenn, gondolkodás nélkül cseréld le!


Mindig tartsd szem előtt, hogy egy egyszerű „kozmetikázás” nem lesz elég a padlód esetében.

Egy olcsó vinyl a konyhába vagy egy új padlószőnyeg a nappaliba nem fogja növelni otthonod értékét.Ha a lakótérben a keményfára vagy prémium minőségű laminált padlókra esik a választásod, akkor a legjobb döntést hoztad.


További tökéletes választás lehet vizes helyiségekbe, mint a fürdőszoba vagy akár a konyha, a 100 %-ig vízálló ásványkompozit burkolatok lerakását.

Nincs hervasztóbb látvány egy elavult, kopott konyhánál és fürdőszobánál, ezért a felújítást kezdd ezekkel! Ez a beruházás garantáltan azonnali megtérülést eredményez.

Fontos, hogy a laminált padlókat szakszerűen rakd le, megfelelő padlóalátéttel, mert így jelentősen megnöveled az élettartamát.

Képzeld el azt a helyzetet, amikor azt mondod a potenciális vevőnek, hogy ezekre a 100 %-ban kopásálló ARTEO laminált padlókra 25 év gyártói garancia van!


Hidd el, a hatás nem marad el!

A pénz mindenkinek számít, ezért olyan dolgokra áldoznak örömmel az emberek, amelyekkel belátható időn belül nem kell foglalkozniuk.
A fürdőszobák csempézése számtalan dekorációs lehetőséget kínál, de nem tudhatod, milyen stílusért fog rajongani az új tulajdonos.

A minimál stílusú, anyagában vízálló CERAMIN ásványkompozit lapokat falra, padlóra és a zuhanykabinba is felrakathatod, amitől egységes és letisztult lesz ez a forgalmas helyiség.

Az új lakó pedig saját ízlése szerint dekorálhatja majd olyan kiegészítőkkel, amelyek a saját személyiségét tükrözik.

Ezekkel a megfizethető és csúcsminőségű padlóburkolatokkal garantáltan nem fogsz mellé. Vágj bele a felújításba, és dörzsöld a tenyered eladáskor!


18 megtekintés0 hozzászólás
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page