top of page

A modern irodai légkörHa a produktív munka a célunk, érdemes megbizonyosodni arról, hogy a munkaterület támogatja-e a jó közérzetet. Összegyűjtöttük a modern irodai légkör belsőépítészeti feltételeit, hogy segítsünk számodra az ideális munkakörülmények kialakításában.


Rugalmasság és fókusz

Egy ideálisan megtervezett iroda kialakítása ösztönzi a rugalmas munkát és az egyszerű kommunikációt a kollégák között. Ugyanakkor biztosítani kell a csendes feladatokhoz szükséges elvonuló helyeket is. Mivel az üzleti élet és a szereplői folyamatosan változnak, a jó irodakialakítás rugalmasan változtatható anélkül, hogy nagyobb átalakításokat kellene elvégezni.


Egyensúly és harmónia

A világítás, a bútorok kiválasztása és a térmegosztás kritikus fontosságú az iroda tervezésében és a megfelelő burkolat kiválasztásában is. Minden részlet egyformán fontos, és kellő előrelátást igényel. Ha például a vállalkozás elkötelezett a környezetvédelem iránt, akkor a környezetbarát és újrahasznosítható alapanyagok felhasználása alapkövetelmény az iroda kialakításában. A modern iroda kialakítása már a dolgozók igényeit is figyelembe veszi. Ennek legegyszerűbb módja, ha összegyűjtjük és elemezzük az alkalmazottak preferenciáit, majd e szerint dolgozzuk ki a felszerelési terveket. Miért ne lehetnének növények az irodában, képek a falon, vagy egy elvonuló szoba babzsákokkal, ahol pár percre kifújhatják magukat a dolgozók?


Padlómegoldások irodákba

A modern irodák kivitelezése során a környezetközpontú gondolkodást helyezik a tervezők a fókuszba. Az ARTEO vízálló laminált burkolatok a 33-as igénybevételi osztályba tartoznak, így akár nagy forgalmú irodák erős terhelését is kibírják. Emellett a legmagasabb (AC5/33) kopásállósággal rendelkeznek, amire a megfelelő beépítés mellett 25 év garancia jár. A burkolatok felülete masszívan bírja a cipőben való közlekedést és az irodaszékek mozgását.

A CERAMIN ásványkompozit lapok a hagyományos LVT burkolatokkal szemben 100 %-ban méretstabilak. A hőmérséklet változásaira sem deformálódnak, lerakásuk ezért a legjobb választás padlófűtés (elektromos és infrás fűtés) esetében is. Felületük a Sealtec+ technológiának köszönhetően rendkívül ellenálló. A CERAMIN ásványkompozit lapok kopásállósága 32/AC4 besorolású.


Egyterű irodák

Az egyterű irodakialakítás átláthatóvá teszi a munkahelyet, kapcsolatban tartja a különféle területeken dolgozó, de egymásra épülő divíziókat. Az egybefüggő kialakítást a padlóburkolat egységes mintázatával is lehet erősíteni. Ez a megoldás ráadásul nagyobbnak láttatja a teret, így nem kelti a bezártság érzését. Az ARTEO laminált lapok színeinek játékával vizuálisan el lehet választani az egyes osztályokat a másiktól úgy, hogy a mintázatukban egységes maradjon az nyitott iroda területe.


Akusztika

Az akusztika szintén fontos szerepet játszik a nyugodt munkaterületek kialakításában. A székek mozgásának a zaját például az asztalok köré helyezett kisebb szőnyegekkel lehet minimalizálni. Kellemes csendben a koncentrálás is könnyebben megy. A ProfiFloor Extreme padlóalátét szabadalmaztatott alapanyagának köszönhetően páratlan zajcsökkentő hatással büszkélkedik. Minden paraméterben a többszörösét éri el, mint a legjobb minőségi termék, ezért irodába, kopogó magassarkú cipők és görgős irodai székek zavaró hangjának csillapítása céljából tökéletes. Számos praktikus megoldás létezik arra, hogy a munkakörnyezetünk legmegfelelőbb kialakítását elvégezzük. A munkában eltöltött idő sok koncentrációt követel, azonban a megfelelő termékekkel és a pontos tervezéssel csökkenthetjük a ránk nehezedő mindennapi nyomást.


72 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page