top of page
Szerző képeBau Dekor

Adunk pár tippet, hogyan tudod saját magad átalakítani az otthonodat

Megérkezik az ősz, egyre kevesebb időt fogunk a szabadban tölteni. Ilyenkor mindenki egy kicsit más szemmel tekint az otthonára.

A hűvösebb idő beköszöntével ezért is kerül jobban előtérbe a lakás átalakítása.


A bútorok fóliázása, átfestése

Ha esetleg van olyan bútordarab, amit annyira nem kedvelsz, még mindig ott a lehetőség, hogy átfóliázd az általad tetsző színűre. Rengeteg színből és mintából lehet választani. Többféle öntapadós tapétát lehet kapni. Nagyon egyszerű a felrakása, csak egy kis kézügyességre van szükség.

Gyönyörű új designos bútorokat tudsz így alkotni.

Ha esetleg a konyhát szeretnéd átalakítani, jó hírünk van! Most már olyan festékeket lehet kapni, amit egy kis zsírtalanítás után egyből kenhetünk is a bútorra, nem szükséges a fóliát sem eltávolítani vagy a régi festéket lekaparni. Itt a legfontosabb az előkészítése a bútornak.


Tapétázás, fal festése

Ha egyszínűek a falak érdemes meggondolni a tapétázást. Manapság már gyönyörű tapétákat lehet kapni. Választhatunk valami szolidat, de akár a dzsungelt is odavarázsolhatjuk a szobába. Érdemes megnézni a kínálatot és nem az egész lakást, hanem csak egy falat vagy annak egy részét kitapétázni, és máris más stílust uralkodik az adott helyiségben. Ráadásul ilyen kis szakaszt magad is le tudsz tapétázni, nem szükséges hozzá szaktudás. Nézd meg termékkínálatunkat: https://www.baudekor.hu/tapetak


Színes textilek

A textilek mindig fontos részét képezik egy otthonnak. Már a függöny lecserélése is óriási változást jelenthet, de ha nem szeretnél sokat költeni, akkor vegyél egy-két díszpárnát. A szőnyeget is lecserélheted, mostanság már a nagyobb lakberendezési áruházakban is nagyon jó áron találhatsz gyönyörű darabokat. A konyhaasztalra választhatsz egy szép terítőt, vagy lecserélheted akár a lámpaburát is.


Reméljük hasznosak lesznek számodra az ötletek. Használd a fantáziádat, hozd ki az otthonodból és magadból is a legtöbbet! Olvasd el tapétázási segédletünket: https://www.baudekor.hu/_files/ugd/204071_f174d77376ca40a3adfcf883da8c359d.pdf

31 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page