top of page

Csúcsminőség és környezettudatosság a padlóburkolásban!Ismét bizonyítottunk, ezúttal a Construmán!

Idén először, április elején a Bau Dekor Kft. is kiállított a Construma és OtthonDesign Szakkiállításon. Standunkon a legváltozatosabb összeállításokban mutattuk be szakmai látogatóinknak és a nagyközönségnek, hogy burkolataink valóban az eredetiség, a mesterfokú minőség és a környezettudatosság jegyében készülnek, kifejezetten a mi vásárlóinknak.

Való igaz, hogy a kevesebb több, kivéve, ha a Construmára igyekszik az ember kiállítani és ha több mint 100 négyzetméteres terület áll a rendelkezésére. Ezúttal mindent megmutattunk, amit csak lehetett!


Luxus Ceramin állványunk és legfrissebb színszortimentünk április 6-án debütált először az országban, a leggyönyörűbb fa és kőhatású ásványkompozit padlólapokkal, amit valaha láttunk!

Ha eddig még nem látott az érdeklődő csúcsminőségben készült padlóburkolatokat, akkor ezúttal alkalma nyílt rá a Bau Dekor standján.


Luxus SPC termékcsaládunk mellett megmutattuk továbbá jól bevált, vásárlóink által nagyon kedvelt, standard vinyl padló és falburkolat kollekciónkat, összesen tehát 50 anyagában is vízálló, fürdőszobába és konyhába is burkolható szín közül választhatott az a látogató, aki a standunkra érkezett. Bízunk benne, hogy a kő és csempe tökéletes alternatívájaként méltán híres Ceramin SPC elnyerte vendégeink tetszését.


A Bau Dekor Kft. termékpalettájáról természetesen nem maradhat le az Arteo sem. Magyarországon kizárólagos forgalmazóként, csak nálunk találkozhat a vásárló az Arteo-val, prémium vízálló laminált padlóburkolat termékcsaládunkkal.


Változatos színeink a melegbarna tölgytől egészen a hűvösebb skandináv árnyalatokig bemutatásra kerültek, és burkolataink sok-sok vásárlói visszajelzés szerint valóban összetéveszthetők az eredeti fa padlóval.


Az Arteo laminált padló a legkorszerűbb technológiával készül, mesterfokú minőséget képvisel és művészi szintre emeli a padlóburkolást.


Termékeink elmaradhatatlan kiegészítői a színazonos szegélylécek, burkolatváltók és lépcsőprofilok, a tökéletes összhatás érdekében. Ceramin SPC és Arteo termékeink csúcsminősége nem csak látványvilágában köszön vissza, hanem természetes és környezetbarát alapanyagában is.


Mindkét termékünk rendelkezik az egyik legmagasabb rangú német környezetvédelmi tanúsítvánnyal, a Kék Angyal minősítéssel.

De mivel vártuk még a látogatóinkat? Kollégáink ezúttal színpadi burkoló show-val is szórakoztatták a vendégeket.


Aki kedvet kapott, ki is próbálhatta, hogy a mi termékeinkkel a burkolás tényleg nagyon egyszerű.


A burkoló show-k alkalmával lehetőségünk nyílt bemutatni CUBU Flex víz és ütésálló szegélyléceinket is, melyek egy minimalista otthon kiváló kiegészítői lehetnek.


Szegélyléceink nemcsak növelik a terek esztétikai értékét, hanem egy speciális technológiának köszönhetően rés- és hézagmentesen rakhatók fel, kiegészítők nélkül.


A tökéletesség a részletekben rejlik!

Bízunk benne, hogy minden látogatónk jó hangulatban és elégedetten távozott a Bau Dekor standjáról!


Jövőre újra jövünk!169 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page