top of page

Fürdőszoba lakberendezési tippek

A fürdőszoba a legfontosabb helyszín az otthonunkban, ahol pihenhetünk és feltöltődhetünk. Ahhoz, hogy az itt töltött idő kellemes legyen, a lakberendezésnek számos szempontot kell figyelembe vennie. Az alábbiakban bemutatunk néhány fürdőszoba lakberendezési tippet, amelyek segíthetnek a helyiség kialakításában.


Színek

A fürdőszoba lakberendezésekor fontos szerepet játszik a színválasztás. Az ideális szín a természetes színek, mint a szürke, a fehér vagy a bézs. Ezek a színek nyugalmat sugároznak, és segítenek abban, hogy a fürdőszoba tágasabb és tisztább hatást keltsen.
Világítás

A megfelelő világítás kulcsfontosságú a fürdőszoba lakberendezésekor. A természetes fény nagyon fontos, ezért próbáljuk meg maximálisan kihasználni a lehetőségeket, például a nagy ablakokat. Az éjjeli világítás is fontos, mert kellemes, szellős légkört teremthet.


Tükrök

A tükrök kiválóak a fürdőszoba területének növelésére, de emellett a lakberendezési stílusunkat is kiegészíthetik. Nagy tükrökkel teremthetünk tágasabb hatást, és a különböző formákkal változatosabb dizájnt hozhatunk létre.


Szaniterek

A fürdőszoba lakberendezésének legfontosabb része a szaniterek. Fontos, hogy jól illeszkedjenek a fürdőszobába, és harmonizáljanak a fal- és padlóburkolattal. A modern fürdőszobákban egyre divatosabb a padlószintű WC és zuhanykabin használata.


Tárolás

A fürdőszobában az ápolási eszközök és kozmetikumok számos helyet foglalnak el. A tárolás lehetőségeinek megnövelésével tisztább és rendezettebb hatást érhetünk el. Használjunk polcokat, fiókokat és beépített szekrényeket, amelyek a fürdőszoba falának és padlójának megfelelően illeszkednek.


Nézd meg Ceramin termékeinket, és tervezd meg új fürdőszobád!

43 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page