top of page

Ha ősz, akkor Bau Budapest Expo!


Sok építkezni vágyó és építkezés közepén álló látogatót vártak idén a szervezők a Bau Budapest építőipari kiállításra.

Idén szeptember 16. és 18. között tárultak ki a Vasúttörténeti Park kapui, ez a rendhagyó helyszín adott otthont az első Bau Budapest Expo rendezvénynek.

Az érdeklődők nagy része kisgyerekkel érkezett, hiszen a kiállításra váltott jeggyel a Vasúttörténeti Park is megtekinthető volt.


Az ősz talán egyik legjobban várt építési kiállításán a Bau Dekor is részt vett, ahol megmutattuk csúcsminőségű vízálló Arteo melegburkolatainkat és legfrissebb Ceramin színszortimentünket. Prémium burkolataink mellé ajánlottunk ezerféle szegélylécet, padlóprofilt és kiegészítőt a látogatóknak, csak a képzelet szabhatott határt a változatos padló és kiegészítő kombinációknak.

Standunk padlóját vízálló Arteo melegburkolattal burkoltuk, a fehértől egészen a legsötétebb színű laminált padló árnyalatot is megmutattuk élőben, nagy felületen élőben, színazonos profilokkal megbolondítva az összhatást. Csúcsminőségű vízálló Arteo burkolatainkat hatalmas érdeklődés övezte. Termékünk bizonyította, hogy ott a helye nem csak a nappali szobákban, hanem a vizes helyiségekben is, hiszen 100%-os vízállósága biztosítja, hogy ezentúl már melegburkolatot is lehelyezhetünk otthonunk vizes helyiségeiben. Vízállóság, tökéletes fahatás, többféle kombinálható lapméret és megszámlálhatatlanul sok szín! Nem lehet semmi más, csakis az Arteo!


A hidegburkolatok helyett nem csak egy alternatívát kínáltunk a standunkra ellátogató érdeklődőknek! További komplex megoldásunkat személyesen is bemutattuk a Bau Dekor Burkoló Show keretében. Kollégáink a rendezvény nagyszínpadán mutatta be, hogy ezentúl gyerekjáték a burkolás, amennyiben Ceramin SPC padló- és falburkolatot választja az érdeklődő. Bebizonyítottuk, hogy kosz és pormentesen, zaj nélkül bárki le tudja burkolni saját fürdőszobáját, nem szükséges szakember segítsége. Ceramin termékünk ásványkompozit összetételének köszönhetően rendkívül ellenálló, ám 3 mm-es vastagságának köszönhetően meglévő csempére is azonnal burkolható.


Magyarországon kizárólagos forgalmazóként, csak nálunk, a Bau Dekor Kft-nél és viszonteladó partnereinél találkozhat a vásárló az Arteo-val, prémium vízálló laminált padlóburkolat termékcsaládunkkal. Változatos színeink a melegbarna tölgytől egészen a hűvösebb skandináv árnyalatokig elérhetők, burkolataink sok-sok vásárlói visszajelzés szerint valóban összetéveszthetők az eredeti fa padlóval. Ceramin SPC és Arteo termékeink csúcsminősége nem csak látványvilágában köszön vissza, hanem természetes és környezetbarát alapanyagában is. Mindkét termékünk rendelkezik az egyik legmagasabb rangú német környezetvédelmi tanúsítvánnyal, a Kék Angyal minősítéssel.


Bízunk benne, hogy minden látogatónk jó hangulatban és elégedetten távozott a Bau Dekor standjáról!


Hamarosan újra találkozunk!


https://www.baudekor.hu/uzletkereso


33 megtekintés0 hozzászólás
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page