top of page
Szerző képeBau Dekor

Hatalmas sikerrel zártuk a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást!

Frissítve: 2022. febr. 10.

2022. január 28-án, immár 2. alkalommal nyitotta meg kapuit a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás Budapesten a BOK Csarnokban. Rengeteg kiállítóval, a legújabb trendekkel és termékekkel várták a rendezvényre érkezőket a szervezők.


Idén a Bau Dekor Kft. is kiállított a rendezvényen. Standunkat tetőtől talpig szebbnél szebb burkolatokba öltöztettük, színazonos szegőlécekkel, melegburkolati profilokkal díszítettük. Vidám csapatunkkal alig vártuk, hogy innovatív vízálló termékeinkkel megmutathassuk milyen a jövő fürdőszobája. Sok-sok látogatónkat emellett izgalmas akciókkal, nyereményjátékokkal, értékes ajándékokkal örvendeztettük meg.


Csúcsminőségű vízálló Arteo burkolatainkat hatalmas érdeklődés övezte. Termékünk bizonyította, hogy méltán ott a helye a vizes helyiségekben, hiszen 100%-os vízállósága biztosítja, hogy ezentúl már melegburkolatot is lehelyezhetünk otthonunk vizes helyiségeiben. De nem is akárhogyan! Teljesen egyedi elrendezéssel burkolhatod le fürdőszobádat kétféle méretben kapható, egymással kombinálható, vízálló Arteo burkolatainkkal. Csak a képzelet szabhat határt fürdőszobád tervezésében!

Vízállóság, tökéletes fahatás, kombinálhatóság és megszámlálhatatlanul sok szín!

Ez az Arteo!


De a hidegburkolatok helyett nem csak egy alternatívát kínáltunk a standunkra ellátogató érdeklődőknek! További komplex megoldásunkat személyesen is bemutattuk az óránként induló Bau Dekor Burkoló Show keretében. Kollégánk öltönyben és nyakkendőben mutatta be a standunkon felállított gipszkarton állványon, hogy ezentúl gyerekjáték a burkolás, amennyiben Ceramin SPC padló- és falburkolatunkat választod. Bebizonyítottuk, hogy kosz és pormentesen, zaj nélkül bárki le tudja burkolni saját fürdőszobáját, nem szükséges szakember segítsége. A vállalkozó kedvű vendégek maguk is kipróbálhatták, hogy mennyire egyszerű szépen burkolni. Ceramin termékünk ásványkompozit összetételének köszönhetően rendkívül ellenálló, ám 3 mm-es vastagságának köszönhetően meglévő csempére is azonnal burkolható.


Alig várjuk, hogy újra találkozhassunk és bemutathassuk professzionális termékeinket az április 6-án kezdődő Construma építőipari szakkiállításon!


Ismét óriási kedvezményekkel, látványos burkoló show-val és rengeteg ajándékkal várjuk kedves Látogatóinkat!


Téged is várunk a Construmán!







127 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page