top of page

A CERAMIN - új generációs ásványkompozit padló- és falburkolat mostantól hazánkban is elérhető

Végre Magyarországra is megérkezett a CERAMIN forradalmian új megoldása, a kerámiaszerű, kompozit és ásványi anyag alapanyagú padló- és falburkolat.


Az innovatív anyagösszetétel új szintre emeli a mostanában méltán népszerű LVT burkolatot. A CERAMIN burkolati lapok rendkívül ellenállóak, de jóval könnyebbek, mint a kerámia, illetve LVT-lapok, valamint a lerakása is sokkal egyszerűbb más hasonló termékekkel ellentétben.

A CERAMIN nagy teherbírású anyag, gyakorlatilag törhetetlen, így a padló esetében akár nehezebb bútorokat, tárgyakat is nyugodtan ráhelyezhetünk, az ütéseknek, karcolásoknak is ellenáll. A különleges digitális nyomtatási technológiának és a strukturált felületnek köszönhetően bármilyen mintázatú, a megtévesztésig hasonló fa vagy akár kőhatású burkolatot is elő tudunk állítani, ezáltal egyedi elképzeléseket is kivitelezhetünk vele.


A CERAMIN burkolat teljes mértékben vízálló, ellentétben azokkal a termékekkel, amelyek vízálló címkével vannak ellátva, de valójában csak nedvességállók. Az első PVC mentes ásványkompozit burkolat, amivel mind a padlót, mind a falat leburkolhatjuk, akár a zuhanyzóban is! A lapok 100%-os méretstabilitást kínálnak, ezáltal kiválóan alkalmasak padlófűtés vagy melegebb helyiségek esetén is. A CERAMIN padló előnye, hogy a levédett Megaloc és Seal joint rögzítési rendszereknek köszönhetően nincs szükség fugázásra, valamint átlagosan 40%-kal gyorsabban lehet velük dolgozni.


Irodai és közületi felhasználásra is egyaránt alkalmas, hiszen a Sealtec+ technológia rendkívül ellenálló felületet biztosít. Amennyiben zajcsökkentő burkolatot keres, a CERAMIN tökéletes választás lehet, hiszen a fa-és kőburkolatokhoz képest is sokkal jobb zajcsökkentő és hangelnyelő képességgel rendelkezik.


A kerámiával és a fával ellentétben, az ásványkompozit burkolat egyszerűen tisztítható, nem szükséges drága takarítószereket használni rá, elegendő egy porszívó, seprű vagy felmosó –ami rögtön szimpatikussá teheti sok háziasszony szemében ezt a terméket.


A CERAMIN burkolat igazi környezetbarát termék: a gyártás során a legszigorúbb német és amerikai szabványoknak megfelelve, alacsony károsanyag-kibocsátással és 100%-os újrahasznosíthatósággal, kék angyal minősítéssel készül.144 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page