top of page

Megérkezett Magyarországra a prémium minőségű német ARTEO padlóburkolat

Frissítve: 2021. nov. 23.

Mostantól hazánkban is elérhető a laminált padlók legmagasabb szintjét képviselő ARTEO széles termékválasztéka a Baudekor kínálatában. Ha igazán különleges, prémium kategóriás, ám ár-érték viszonylatában kiváló, a valódi fa padlókkal összetévesztésig hasonló burkolatot szeretne otthonába, válassza az ARTEO-t!


A vadonatúj, teljesen egyedülálló 2019-es kollekcióban közel 50 féle prémium laminált padlólap közül választhat, mely 5 különböző méretben áll rendelkezésre.


A német ARTEO padlók megalkotásánál a cél a csúcsminőség mellett a dizájn iránti szenvedély hangsúlyozása volt. Az ARTEO laminált padlók nagy előnye, hogy a trendi színek mellett különböző méretű, egymással kombinálható padlólapokkal tehetünk egyedivé bármely helyiséget.


Szakítva a sok éves hagyománnyal a klasszikus laminált padló lapméret nem is található ebben a szortimentben, csak attól keskenyebb és szélesebb panelek. A széles panelek között megtalálható a hajópadló méret is, ami a 220cm-es hosszával a nagyobb helyiségekben mutathat luxust és eleganciát. Újdonság a 30*60cm-es kőlap méret, ami szintén kombinálható a többi lappal. Csak a fantáziánkon múlik mit hozunk ki a modern, természetes színek és különböző lapméretek elegyéből!


Az ARTEO padlók felülete szinkronerezett, minden oldalról beépített fugával rendelkezik, valamint kiemelkedő kopásállóságának köszönhetően hosszú életű választás lehet otthon és irodában egyaránt. Az ARTEO padlók antisztatikusak és az ISOWAXX réstömítésnek köszönhetően nedvességállók is. Az ARTEO kínálatában található a színazonos Prestige szegőléc is, ami dupla matt lakkréteggel van lekenve a legmagasabb ellenállóság érdekében. Az ARTEO prémium padlók széles választékát weboldalunkon is megtekintheti.


53 megtekintés0 hozzászólás

Kommentare


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page