top of page
Szerző képeBau Dekor

Nagy sikerrel zárult a Bau Dekor Kft. első vevőtalálkozója

2019. május 10-én a négy csillagos vecsési Airport hotelben került megrendezésre a Bau Dekor Kft. első vevőtalálkozója. Az eseményen rengeteg újdonság mutatkozott be és nem csak a termékszortiment bővülésről tudtunk beszámolni Partnereiknek.


Bemutatkoztak új értékesítést támogató eszközeink, köztük nagyméretű, forgatható állványunk és egy új asztali display is. Ezekkel a látványos eszközökkel szeretnénk könnyebbé tenni termékeink bemutatását Partnereink üzletein belül. Tudástárainkat egy csokorba szedtük és már nyomtatott formában is elérhetővé tettük.


Az online területen is sok újdonság érkezett. Elkészült új weboldalunk a baudekor.hu, ahol rengeteg hasznos információt találhatnak az idelátogatók. A weboldal nem csak a vásárlóknak készült, tartogathat újdonságot Partnereink számára is. Helyet kaptak rajta részletes termékleírásaink, applikációink és folyamatosan bővülő videóink is.


Sokan várták és végre hamarosan megérkezik a Bau Dekor Kft. webáruháza. Elindul az oldal béta tesztje, ami azt jelenti, hogy az utolsó simításokhoz már Partnereink segítségét is kérjük. Egészen pontosan 15 kereskedőt, aki vállalja, hogy használni kezdi a rendszert és felhívja a figyelmünket a még meglévő apróbb hibákra.


A termékszortimentben is jelentős bővülést jelenthettünk be, ugyanis itt mutattuk be először nagyobb nyilvánosság előtt az Arteo prémium laminált parkettáinkat is. Ezeknek a parkettáknak az igazi különlegessége – azon túl, hogy látszik rajtuk, hogy szenvedéllyel készültek -, hogy különböző méretben kaphatók és ezek a különböző méretű lapok egymással kombinálhatók is. Ezáltal csodálatosan egyedi szobát vagy irodát kapunk, nem lesz két egyforma helyiség.


A laminált parketta után egy nagyon érdekes előadás következett a padló alátétekről. Fontos tanulság, hogy nem csak a padló garanciáját veszíthetjük el, ha nem megfelelő az alátét, hanem súlyos tízezreket is bukhatunk a fűtésköltségen. Így szó szerint zsebre is megy a padlóalátét választás.


Nagy várakozás előzte meg a Ceramin ásványkompozit padló és falburkolatokat is, amit szintén most mutattunk be hivatalosan. Ezek a lapok a csempe és kőburkolatok valódi alternatívái. Könnyű, lerakva törhetetlen, kül-és beltérben egyaránt alkalmazható, akár padlófűtés mellett is. Ami ezután következett, az a kétkedőket is biztosan meggyőzte. Fanni, egy fiatal törékeny lány játszi könnyedséggel kezdett el burkolni a Ceramin-nal. Észbe sem kaptunk és már fel is burkolt egy teljes gipszkarton falat.


Szorosan együttműködve a Schönox-al a Baudekor Kft. egy olyan rendszert kínál, ami egyedülálló az országban. Nem csak a ragasztónak vannak egyedülálló tulajdonságai és ár-érték arányban is az egyik legjobb a piacon, hanem ez elmondható minden termékükről legyen az aljzatkiegyenlítő vagy alapozó.


Sokszor elhangzott az előadások alatt a környezettudatosság és a felelősség, ami minket is terhel. Nem mindegy milyen terméket választunk és viszünk be otthonunkba. A pvc-re és egyéb lágyító anyagokra és azok káros, rákkeltő mellékhatásaira nem lehet elégszer felhívni a vásárlók figyelmét. De hogyan lehetünk mégis biztosak abban, hogy az a termék, amit megvásárolunk valóban biztonságos? Nagyon fontos és hasznos dolgok hangzottak el a Kék Angyal minősítésről, ami az egyik legszigorúbb német környezetvédelmi tanúsítvány. Ezt nem kaphatja meg akármilyen termék, nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelni és három évente meg is kell újítani ezt a tanúsítványt. Éppen ezért lehetünk biztosak abban, hogy amin a Kék Angyal logó szerepel, az biztosan nem káros az egészségünkre és fenntartható módon készült.

Az előadások után egy workshop következett, ahol mindenkinek volt ideje közelebbről is szemügyre venni a bemutató állványokat és a termékeket. Eközben a borkóstoló és a Tesla élmény tette még emlékezetesebbé és színesebbé az eseményt.


A programok végén Dr. Újszászi Bogár László a meggyőzés technikáiról tartott egy nagyon hasznos és érdekes előadást. Az esemény megkoronázásaként egy közös vacsorával és koccintással ünnepeltük meg a közös munkát Partnereinkkel.


23 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page