top of page
Szerző képeBau Dekor

Tények a laminált padlókról

Az ARTEO laminált padlólapok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a háztulajdonosok körében.

Cikkünkben összegyűjtöttünk olyan tényeket a laminált padlókról, melyekről eddig talán nem is tudtál.

Környezetbarát

Az ARTEO laminált padlók a német Kék Angyal minőséggel rendelkeznek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyártástechnológia és a felhasznált alapanyagok 100 %-ban környezetbarátok. A laminátumok elsősorban sűrű rostlemezből készülnek, amit a faforgácsok nagynyomású préselésével állítanak elő. A kemény fával ellentétben a laminált padlókhoz felhasznált forgácsok a fa bármely részéből származhatnak, ezért árban jóval előnyösebb választások.


Meglévő padlóra is felhelyezhető

A laminált padlót úszó padlónak is nevezik, azaz egy tiszta, teljesen sík és ép meglévő padlóra is rá lehet rakni. A bontás nélküli felújítást sokan kedvelik, hiszen számos koszolással és elszállítással járó előkészület nélkül pillanatok alatt újjávarázsolható a lakás.

A meglévő padló egyenletességét vízmérték segítségével le lehet ellenőrizni.

Fontos kiemelni, hogy látványosan egyenetlen, vagy sérült, kopogós parkettára nem ajánlott feltenni, ilyen esetben a meglévő burkolatot sajnos el kell távolítani.


Klikk rendszerrel gyorsan lerakható

Az ARTEO laminált padlólapokat egy úgynevezett EasyConnect klikkes rendszerrel lehet egymásba pattintani. A padlólapok tökéletes résmentes illeszkedéséről a V fuga 4 oldalon gondoskodik. A lerakás ezeknek köszönhetően egy nagyon gyors folyamat, a végeredmény pedig egy sima, egyenletes felület.


Nyomtatóval készül

A rostlapra kerülő dekor réteget 3 dimenziós nyomtatóval készítik, ami tökéletes szinkronerezettséget kölcsönöz laminátumoknak. Ez a dekorréteg teszi az ARTEO laminált lapokat megszólalásig hasonlóvá a parkettához. Vannak, akik szerint még szebbek is, mint az eredeti tömörfa burkolatok.


Nem kell kétévente újra átcsiszolni

Az ARTEO dekorréteget antisztatikus bevonattal és egy ISOWAXX nevű nedvesség elleni réteggel ellátják. A végleges laminált lapok AC5/33 kopásállósággal rendelkeznek, ami akár közületi felhasználásra is alkalmassá teszi őket. A nagy sűrűségű farost lap ráadásul az egyik legkeményebb faanyag. A hétköznapokban ez azt jelenti, hogy elfelejtheted a csiszolást, a lakkozást és a folytonos padlóápolást. Az ARTEO tudatos figyelmet fordít a környezetvédelemre. A környezetbarát gyártási technológia és a káros anyagoktól mentes, biztonságos termékek a vállalat filozófiájának központjában állnak, melyet számos nemzetközi minősítés is megerősít. A szépség iránti szenvedélyünk nemcsak a termékekben mutatkozik meg, hanem kiemelt figyelmet fordítunk a természetes környezet kialakítására is.



24 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page