top of page

Top 3 konyhai padlóburkolat trend 2022-ben

Egy lélegzetelállító konyha kialakítása a részletekben rejlik. Megmutatjuk, mik az ideális konyhai padlóburkolat elvárt tulajdonságai 2022-ben.

Legyen szó egy kisebb korszerűsítésről vagy akár egy nagyobb felújításról, a megfelelő konyhai padlóburkolat kiválasztása döntő fontosságú.

Mindenkinek az a vágya, hogy az új konyha egy olyan helyisége legyen az otthonának, ami hosszú évek múlva is gyönyörködtetni tudja tulajdonosát.


De vajon milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy modern, 21. századi burkolatnak? Mik a legnépszerűbb trendek 2022-ben?


Ideje inspirálódni!

Olvass tovább, tudd meg, milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani a konyhai padlóburkolat kiválasztása során.


Természetes hatású padlók

2022-ben minden eddiginél nagyobb a háztulajdonosok igénye arra, hogy a legtöbb formában vigyenek természetességet az otthonaikba.

A fa és a kő természet ihlette szépségét sokan szeretnék látni a belső terekben, így például a padlóburkolatokon is.

A padlóburkolás innovatív fejlődésének köszönhetően páratlan lehetőségek nyíltak a tartós konyhai lapok kínálatában.

Az ásványkompozit CERAMIN vinyl lapok minden modern igényre megoldást nyújtanak.

Konyhai padlóburkolat, ami olyan, mint egy valódi fapadló, vagy a kőhatású lap, ami megszólalásig hasonlít a csodálatos márvány megjelenésére? Ez már nem csak álom. Ráadásul ezek a megoldások könnyen tisztíthatók, karcállók, méretstabilak és 100%-os védelmet nyújtanak a vizes helyiségekben.


Fenntartható padlóburkolat

A környezetbarát és fenntartható megoldások megjelentek idén a melegburkolat gyártásában is.

A tudatos lakásfelújítók is azokat a megoldásokat keresik, amik újrahasznosíthatók, nem terhelik a környezetet, és a családjuk számára sem jelentenek semmilyen veszélyt.

Egyre népszerűbbek a környezetbarát technológiával és alapanyagokból készült konyhai padlóburkolatok.

A forradalmian új, Kék angyal minősítésű Ceramin padlólapok minden tekintetben kielégítik a „zöld termék” fogalmát. A 100 %-ban újrahasznosítható környezetbarát termékek, melyek még padlófűtés esetén sem bocsátanak ki az egészségre káros vegyületeket.Alacsony fenntartású konyhai padlólapok

A konyha az egyik legtöbbet igénybe vett helyisége az otthonoknak. Óhatatlanul is napi szinten koszolódik, történnek kisebb-nagyobb balesetek.

A konyhai padlóburkolat kiválasztásakor sokkal körültekintőbben és felelősebben szükséges választanunk.

Egy olyan forgalmas helyiségben, mint a konyha, nem elég, ha trendi a burkolat. Legyen tartós, törhetetlen, hosszú élettartamú. Külön főnyeremény, ha könnyen, gyorsan és akár vegyszerek nélkül lehet takarítani.

A Ceramin ásványkompozit burkolólapokat elég egy nedves felmosóval megtisztítani, és máris úgy ragyog, mint újkorában.246 megtekintés0 hozzászólás

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
BauDekor logo_edited.png

Bau Dekor Kft. Magyarország Vezető Burkolat és Burkolati Kiegészítők Nagykereskedése

2022_Pályázat_logo.png
bottom of page